tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

10 dolog, ha szüksége van egy új tapétára, fotótapétára, poszterre, vagy öntapadós fóliára

Csíkos, színes, geometriai, egyszerű, dekoratív, díszes, elbűvölő, virágos és még sok más milyen, a látszólag legstílusosabb mintázat is elveszíti vonz erejét. Mint mindennek, ami kifejezi az aktuális ízlést, a tapétának is van „lejárati ideje”. A legszebb tapéta is unalmassá válik egy bizonyos ponton. Az életérzés és a trend idővel változik, mivel az embereknek változásra van szükségük. A régi tapéta cseréjének szükségessége azonban változik - típustól függően: az egyik felhasználó minden évszakban valami újat igényel, míg elegendő a másiknak, ha tíz év után változtat a saját falán. Melyik "tapéta felhasználó típus" vagy?

1. típusú - trendvadászok és tapéta fürkészek
Mindig egy lépéssel szeretnének a többiek előtt lenni és ma tudják, mit fognak holnap tapétázni. Mindig naprakészek, minden érdekli Őket. Nem ritka, hogy kreatív vagy tanácsadói ágazatban dolgoznak - mint tervezők, belsőépítészek vagy stílusvezetők, dizájnerek. A szakmai és a magánszektor közötti átmenetek folyamatosak és nehéz elválasztani egymástól. Ezért értékelik a modern stílust nem csak az irodában, hanem otthon is. Mi is lépést tartunk és mindig bemutatjuk a legújabb alkotásokat. Merítsen ihletet tőlünk!

2. típus - kísérletezni szeretne
Ebbe a csoportba tartoznak például különféle üzletek, kávézók, fodrászok vagy klubok tulajdonosai, amelyek helyiségeiben naponta nagy a látogatók száma, és akik szintén értékelik profiljuk és a hozzájuk kapcsolódó életmód vizuális kommunikálását - legyen az nappali fény a nyilvánosság számára vagy a csillogás a város éjszakai rendezvénytermeiben. Nekik: A márkaépítés tegnap volt, a variáció ma van. Készítsen kíváncsiságot a változatosság révén a status quo helyett. Az ügyfelek nagyra értékelik, nem utolsósorban saját ihletésük kedvéért. Időnként próbáljon ki valami újat, előbb vagy utóbb. Stílus.

3. típusú – stílus szerelmesek
Az érett tapéta rajongók gyakran nemcsak egy területen, hanem a közvetlen életkörülményeik minden dekorációs és formatervezési szakterületén ünneplik preferált stílusukat - legyen az divatos, mindennapi használatra szánt cikk vagy akár háztartási bútor. A nagyon specifikus korszak iránti lelkesedés, az élethez való hozzáállás kifejezése, vagy esetleg csak a személyes emlékek megtartása kívánja a tapétát keresőt a jelenlegi tendenciákat követni, inkább a hagyományosan kialakult mintákat keresse. Gyakran szakemberek saját területükön, rengeteg tapétaismeretekkel rendelkeznek. Következtetés: a tapéta változása ritka, de ha igen, akkor a stílus korszakán belül. Névünk a tapetabolt.com mindent elmond, és nem csak széles választékot kínál az 2020-as évek rajongói számára.

4. típus - határozatlan Igen, a kedves vásárlók akiknek később kétségeik vannak a választásról, és akiknek hirtelen jobb érvei vannak az alternatíva mellett: "Ha csak a másik mintát választottam volna, sokkal jobban illeszkedne a függönyökhöz." Mint az az érzés, hogy inkább az asztalnál szomszéd ételét szeretnénk enni az étteremben, mint a sajátját. Diagnózis: klasszikusan helytelen döntés. Természetesen mindenkivel történt ez korábban. Tippünk, a határozott tanácsadás Olyan szakértőt javasolunk, aki vagy a kizárás elvén működik - mindenekelőtt mindent, ami nem tetszik -, vagy célzott elemzés útján találja meg az Ön által választott megfelelő tapétát, foto tapétát. Néha mások csak jobban tudják, mi illik hozzád, mint te, és végül ez a bizalom kérdése. Megjöttél a megfelelő helyre. Professzionálistapéta tanácsadók vagyunk!

5. típus - halasztás
A tapéta és az átalakítás nem feltétlenül tartozik a kedvenc dolgai közé. Közömbösek a trendek iránt. Általában kevés érdeklődést mutatnak a saját négy faluk szépítése és kialakítása iránt. Még akkor is, ha minden megtörtént, mindig van ürügy arra, hogy az egyéb elhanyagolást prioritásként kezeljék. Megoldhatjuk ezt - tanácsokkal, kiválasztással és akár háttérképpel is. Csak szánjon időt és hagyja, hogy az a tapéta minták, formák, színek és felületek között válogasson. Akkor a motiváció önmagában jön.
De nem számít, azonosul-e ezekkel a típusokkal, vagy sem. Itt található a funkciók ellenőrző listája , amelyek megmutatják, hogy készen állsz egy új tapétázásra:

1. Nem szeretne nagyon különlegesen tapétázott a szobába belépni.
2. Többé nem kapcsolja be a lámpákat ebben a szobában.
3. Már bekapcsolta a televíziót, így nem kell minden alkalommal elviselnie a háttérmintázatot.
4. Egyre több polcot helyeznek a falra, hogy elrejtsék a tapéta mintát.
5. Inkább a barátok apartmanjában maradnak, mint otthon.
6. Nemrégiben önként látogatta meg az anyósát.
7. Az utolsó felújítás a lánya születése előtt zajlott, aki már első barátját hazahozta.
8. A vendégek dicsérik az antik belső ízlésed.
9. Macska nem hajlandó hosszabb ideig kaparni a tapétát a falon. Már nem bánod, ha a gyerekek ujjfestékkel festenek a falakon.

És a tavasz a sarkon van és vele együtt a tavaszi tapétázás, festés.
A tökéletes lehetőség a szoba változására!