tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

Vlies(easy up) tapéta ragasztása

 

A vlies tapéta a mai tapéták legújabb generációjának csúcsterméke. A filmen látható ragasztástechnológia aprólékosan bemutatja a tapétázó mester mozzanatokra bontott munkafolyamatait. Ez a tapéta típus rendkívül jó minőségű, kiválóan tapad, könnyen felragasztható a falra. Egészségtudatos és környezettudatos termék, ami a 21. század modern emberének a tapétával szemben támasztott igényeinek legmesszebbmenőkig megfelel.
A tapéta anyaga a gyapot hosszú szálú cellulóz rostjának felhasználásával készül, ami kiváló ragaszthatóságának az alapját adja. A tapéta kivitelezés http://www.tapetacentrum.hu/utmutato/... első lépése a falfelület mély alapozása, amely történhet a vlies tapéta ragasztó megfelelő hígításával, vagy erre a célra gyártott mélyalapozó használatával.

A mélyalapozó beszívódása a repedésekbe és a hajszálcsövekbe rendkívül fontos, mert itt az alapozó megköt és a további tapéta ragasztó falba való felszívódását megakadályozza. Ezzel egységes ragasztó falfelület jön létre.

Ezt követően a videó filmen látottak szerint a fal széleinél, mennyezet alatt, padlónál, pipa ecsettel vagy széles tapétázó ecsettel előkenjük a falat a tapéta ragasztódoboz oldalán meghatározott keverési arányban. Ezt követően a vlies tapéta ragasztó henger segítségével a hiányzó falfelületet ragasztóval bekenjük. A filmen jól látszik, hogy mindig a falfelület 1,5-2,0 m széles szakaszát kenjük be tapéta ragasztóval a beszáradás megakadályozása miatt.
A vlies tapétákat szárazon tesszük a tapéta ragasztóval bekent falfelületekre.

A tapétázásnál rendkívül fontos, hogy megállapítsuk, hogy a tapéta minták illesztés mentesek, szembeillesztésűek, vagy eltolásos illesztésűek. Erre azért van szükség, mert a tapéta szabásakor csak így lehet gazdaságosan felszabni a gondosan kiválasztott tapétákat.

A vlies tapétákat mindig egymás mellé kell illeszteni. A tapéták vágásához a falakon és a többlet anyag levágásához használjon fém betétes festő vonalzót.

Vlies tapétákat nagy választékban üzleteinkben megvásárolhatja, vagy tapéta katalógusok alapján megrendelheti. Tapétacentrum , Tapétacenter , Tapétaüzlet , tapéta boltokban.

Tapéta web áruházunk éjjel nappal várja a kedves érdeklődőket tapetawebaruhaz.hu helyen.

A tapéta vásárlásakor szakmai tanácsot ad Mészáros Árpád +361 788 5095, info@tapetacenter.hu

Tapétacentrum
Tapétacenter
Tapétaüzlet
Tapetabolt
Tapetaonline