tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

Zöld tapéták

A remény, a természet és a termékenység színe a fű színű zöld. Az erdő zöldje vagy az oliva zöld rendkívüli. A zöld a térítés mentes utazást jelenti érzelmeink szárnyán és mindig friss érzéssel kápráztat el minket. A zöld színű tapétának pihentető hatása van, és elősegíti a kreativitást. Ha zöldet választom az életem párjául, az egész életemet pozitívan befolyásolja. Egyébként a kedvencem a zöldség.


  

 


Nem kell félni a zöld tapétától, mert az csak pozitív érzéseket közvetít a tulajdonosoknak és élvezheti minden pillanatban a közelségét. Kérem mondják meg, hogy ki nem szeretné élvezni a pihentető kilátást a friss zöldre, vagy meríteni a kreatív ötletekből, miközben a zöldre tekint?

Világos zöld vagy fű színű zölddel hozhat egy kis színt a nappaliba, a hálószobába vagy a munkahelyére. Sötétzöld színnel azonnal elegáns és nemes benyomást érhet el. A menta zöld szín frissességet kölcsönöz a fürdőszobának vagy a tanuláshoz. A világoskék, rózsaszín vagy vörös kiegészítők a zöld háttér előtt hozhatják ki a legjobbat magukból. Jól kapcsolódik az arany, a sárga és a narancs színkombináció a zöld tapétázott falakhoz.

  

  

  

    

 

 

 

Legyen bátorsága és tapétázza zöldre a falakat!

„Ha nem akarsz továbbmenni, vagy nem folytathatod az utadat, akkor válassz megadnak zöld tapétázott szobát, ha jót akarsz”

(Goethe, Johann Wolfgang: Zur Farbenlehre, 1810)



Keresse a zöld tapétákat a Hajlék-2000 Kft üzleteiben és web áruházaiban.


Tapétázási tanácsadó: Mészáros Árpád ügyvezető, Hajlék-2000 Kft, Telefon +361 788 5095