tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

Magunkról

Tapétacentrum Budapest ajánlja!

A Tapétacentrum belvárosi üzlete 2000. novembere óta, 13 éve széles választékkal áll a kedves érdeklődő vásárlóink rendelkezésére. Az olcsó papírtapétáktól a különleges valódi textil felületű luxustapétákig terjed kínálatunk.

Visszatérő és új vásárlóink elégedettsége és bizalma megnyugtató számunkra. Tapéták széles skáláját kínáljuk, köztük neves designerek munkáit. Minden évben részt veszünk a „ Heimtextil ” frankfurti világkiállításon, ahol a legfrissebb lakberendezési trendek ismeretében alakítjuk ki termékkörünket.

Üzletünk Budapest szívében, a VIII. kerületben, a Kiss József u. 16. szám alatt található. (Bejárat a Szilágyi utca 1/a felől.)
A Tapétacentrum tapétabolt tevékenysége:


Az üzletünkben 500 féle tapétát és bordűrt talál, melyek azonnal elvihetők. Ezek között van igen sok design tapéta, retro, csíkos és fűrészporos tapéta is.

További 1000 mintából választhat, amit keddi és pénteki kiszállítással 3-5 munkanap alatt tudunk átadni Önnek.

Közel 300 tapétakatalógus áll rendelkezésre Európa nagy tapéta gyárainak termékeiből. Az ezekben található 25-30 ezer  féle tapéta, bordűr és poszter 10-15 munkanapos határidővel rendelhető.

A Rasch, a Marburg, az As-Creation, a P+S, Erismann  tapéták hagyományosan a megszokott német kiváló minőséget képviselik. Észak Európából a BN és a Grandeco tapéták a modern világ érzelmi tükröződése a 21. század fogyasztói társadalmában.

Külön említést érdemelnek öntapadós fóliáink, melyekből üzletünkben találja a legnagyobb választékot. Kérésre levágjuk Önnek a szükséges mennyiséget, de teljes tekercset is vásárolhat fa, márványmintás, tükör, dekor, egyszínű... öntapadós tapétáinkból.

Szegélyeket, díszléceket, habosított sarokléceket, stukkókat, rozettákat is forgalmazunk.

A tapétázási munkákhoz szükséges kellékeket szintén meg tudja vásárolni boltunkban, többek közt a korszerű Metylan tapétaragasztókat és ragasztóhengereket.

  Szakképzett kollégáink várják kérdéseiket, észrevételeiket, tapétával, öntapadós tapétával, fóliával kapcsolatban.  

Kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk a svéd  ECO, BORASTAPETER, MR.PERSWALL tapétagyárak termékeinek, valamint az olasz PARATO tapétáknak.


A skandináv életérzést kifejező kiváló egyedi svéd tapéták skandináv és angol mintákkal különlegesek és kiválóak Európában és Magyarországon.

Az  olasz PARATO tapéták a mediterrán szépséget, a letűnt antik világ nagyszerűségét, az olaszos romantikát fejezik ki. A skandináv és az olasz termékeket futárral és repülővel szállítjuk kedves vásárlóink részére. Minden héten legalább egyszer rendelünk közvetlenül a gyárakból.

Tapétáink felölelik a világ minden tájának belsőépítészeti irányzatait, a leghagyományosabbaktól a legmodernebbekig. Weboldalainkon széles választékot mutatunk be a berendezett lakásbelsőkből, amelyek stílustól függetlenül valamilyen oknál fogva megragadják vásárlóinkat.Fedezze fel a weboldalunk széles kínálatát, és gyönyörködjön a designerek munkáiban. A  megjelenített lakásbelsőkben alkalmazott színek felölelik a teljes palettát, kalandozhatunk a tiszta fehérben megjelenő egyszerű terektől a visszafogott színvilágú helyiségeken át az egészen rikító tónusokban játszó szobákig, ahol az élénk vöröset a neonkékkel párosították. A különböző árnyalatok használatát úgy mutatjuk be, hogy minden ízlést és hangulatot kielégítsenek, illetve vásárlóink láthassák, milyen színek illenek össze, és hogyan lehet velük különféle hatásokat elérni...

Akár selyemtapétát, romantikus virágos mintát vagy csíkos, pöttyös gyerektapétát keres, akár különleges igényei vannak: látogasson el hozzánk!