tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

Tapéták a női csillagjegyek alapján

                           

A virágos tapéták a lakásba hozzák a természetet. Színesek, élénkek és boldogok. A falon romantikus, játékos vagy nagyon erotikus lehet. Minden nő megtalálja azt a tapétát, posztert ami megfelel neki. A kedves virágok fellebbentik a fátylat a személyiségükről. A virágos tapéta  kiválasztásakor megjelenik a harmónia és életérzés, ami jellemzi a tapéta mintákat. A hölgyeken múlik, hogy milyen tapétát választanak. Ekkor derül ki,hogy minden csillagjel harmonizál különböző virágokkal. Az állatövek minden jele egy külön virág, amely harmonizál a személyiségével. Megkísérelünk tanácsot adni  a megfelelő virágos tapétához, az állatövek jelzése alapján.


A Vízöntő (január 21 - február 19)
A vízöntő nő szereti a déli tengerek érintését. Jól érzi magát a pálmafák buja zöldjében a narancsligetek illatában, annak színes virágai között.. Ez az állatöv harmonizál a növényi világ örökzöldjeivel az azéliákkal, és a színes amarilisszel. A tökéletes tapéta a vízi nők számára  papagájos nagy színes virágok, a hibiszkuszok, az orchideák között találhatók. Különböző tapéta színváltozatok a saját szobájának a négy falán, díszes varázslat képében jelenhet meg.

 


     


Hal (február 20 - március 20)
A halász asszony az egyik legérzékenyebb és lelkes hölgy. A vele levő kapcsolatot a titokzatosság lengi át. Szereti a jázmin nagyon finom, nyugtató illatát. A hal nőnek a legvonzóbb növényei a mimózák, orchideák virágai lehetnek. Az orchideák nagyon érzékenyek, és csak akkor illatoznak ha megfelelően gondoskodnak róluk.  Ebben az esetben szinte állandóan illatoznak és folyamatosan virágoznak. Keressük a nagy virágú tapétákat és posztereket a sokszínűség miatt.

   

 

Kos (március 21 - április 20)
Ők a tüzes nők, mint az izgalmas növények. A tüzes piros, vörös virágok a szenvedélyüket tükrözik. Ha nem tetszik neki valami , akkor úgy viselkednek, mint a büszke Rózsa aki, felemeli a fejét és képes harcolni. Nagy vörös tulipánok vagy feslett mákok teszik az érzelmek nagyszerű kombinációját. A vörös szín nem csak a szerelem és a szenvedély, hanem a melegség színe is. A virágos tapéta legyen nagy motívumú, vörös rózsaszirmokkal, ami a nő érzelmi szintjét hangsúlyozza, és illatával elárasztja a nappali szobát.


Taurus, Bika (április 21 - május 20)
A bika nők szenvedélyesek. Minden szépet szeretnek, és fényűzőek lehetnek. Ettől függetlenül a földön járnak.  A természetben az örökzöld növényzethez vonzódik inkább, mint egy elhervadó virágcsokorhoz. Megragadja őket a virágok közül a tulipán. A tulipánok színeiben a szeretet és az érzékiség különféle érzései jelennek meg. A bika nő inkább érzéki, erős illatokat szeret. Kedvenc színe a lila. Egyedülálló elegancia lehet a lila tapéta, ahol pasztell színű virágok jelennek meg szürke kombinációban. Különböző kékek, fehérek, tört rózsa színek hozzák közelebb az érzelmeiket.     

 


  


Gemini, Ikrek (május 21 - június 21)
Az ikrek nők mindig találnak valami szépet a mindennapi életben. Élvezik a kis dolgokat az otthonukban. Emiatt az otthoni tapétának nem kell pompásnak és hatalmasnak lennie. A virágot nem lehet hozzárendelni az ikrekhez. A nagy csokor helyett inkább a réten lévő margarétákra kell helyezni a hangsúlyt. A tavasszal a természet ébredése után a virágzás, az ikrek szabad szellemét jeleníti meg. A legszebb talán a színes virágos rét. Ez a vad, szabad és ugyanakkor természetes iker nő egy vadvirágos rétet találhat lóherével és búzavirággal, színes virágkollekcióval a tapétáján, ami kifejezi a szabad szellemét.

 



Rák (június 22. - július 22.)
A rák nők aranyosak és szimpatikusak. Megbízhatóak az érzelmeikben. Emiatt elegánsak és kiváló díszítő képességgel rendelkeznek. Ez meglátszik a lakásban. A tapétán a kis virágok olyanok, mint a rózsaszín ruhába öltöztetett lányok a rózsa csokorban. Szereti a vizet és a liliomokat. Ezeknek a stílusos Rák nőknek létezik a finom tapéta, a virágmintás tapéta .

  

Oroszlán (július 23 - augusztus 23)
Az oroszlán nők szeretnek a figyelem középpontjában lenni és szeretik őket. Nagyon szeretik ha dicsőség veszi körül őket. Ez tükröződik az környezetükben is. Nem lehet elég nagy és fényes a környezetük. Szeretnek olyan díszes bútorokat választani, amelyek élénk színekkel és mintázattal rendelkezhetnek. A szerénységüket kifejezik a napraforgóval, amely mindig a fény felé fordítja a fejét. Az orchideák is vonzódnak hozzájuk. Játékos oroszlánok szobáinak a falain virágos tapéták vannak. Az oroszlánok számára, akik kedvelik az eleganciát, ajánljuk az olasz tapétákat, amelyek a virágos motívum mellett aranyat és ezüstöt is tartalmaznak.


 
Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)
A szűz erényes és hűséges. Keressük azt a színt ami a legjobban illik a kékhez!  Ez megjelenik a virágokban, mint a kukorica virág vagy az ibolya. Szeretik a tisztaságot és ragaszkodnak döntéseikhez. A lakberendezési stílusa a narancssárga-piros színnel van alapozva. A házban napos helyeket díszítenek  citrom vagy olajfával. Mivel a szüzek szeretik a világos struktúrákat, javasoljuk a posztert, foto tapétát, amely nagyon diszkrét mintával rendelkezik és aláhúzza az igazi természetét kék virágokkal. Van ahol a virágok könnyebbek, de jól harmonizálnak a talajjal. A kék  nagy virágok, nagyon jól mennek a szüzekhez, homokszínű belsővel kombinálva egy ifjú leány nagyon jól fejlődhet ebben a tapétázott környezetben.
 

   
  



Libra, Mérleg (szeptember 24. - október 23.)
A mérleg nők stílusosak, szépségbarátok és elegánsak. Nagyon kiegyensúlyozott a természetük. Nagyon óvatosak azért, hogy minden szempontból az összehangoltságra törekedjenek. Szeretik a világos struktúrákat, amelyek például  Japánban találhatók. Szeretnek a virágokra támaszkodni az élet különböző változataiban. A mérleg nők, mint a szegfű, vagy a hortenzia nagyon szépek. El tudjuk képzelni, hogy a Libra nők a tapétával élik meg a stílust és az eleganciát.

 



 
Skorpió (október 24. - november 22.)
A skorpió nők első pillantásra nem mutatják a természetüket. Ha a felszínen meglehetősen hűvösnek és megközelíthetetlennek tűnnek, akkor mélységükben nagyon szenvedélyesek. A skorpió nők néha makacsok, de erősek és bájosak is. Azok a virágok, amelyek csak másodlagosan mutatják igazi szépségüket, mint például dáliák vagy rózsák, tökéletesen illenek hozzájuk. A lakásban a skorpió nő nem kedvel egy adott stílust. A régiségeknek keres és talál új helyet a lakásban. Szereti titokban tartani a dolgait. Kedveli a nagy mintás tapétákat és lenyűgözi annak a varázsa.

 

   

 
    

Nyilas (november 23. - december 21.)
A Nyilas nők színesnek és változatosnak tűnnek, mint a virágok. Az unalom nem felel meg nekik. Mindig optimisták és vidámak. Nyilas nők soha nem kötelezik el magukat egy dologért, de szeretik a vad dolgokat. Ez tükröződik a kedvenc virágaikban is. Nagy, színes virágok, mint a mályva vagy amaryllis, valamint a lógó növények, mint a fukszia vagy a petúnia. Alkalmasak lehetnek ezek a tapéta minták a számukra a környezetük szép kialakítására.

      


Bak (december 22 - január 20)
A bak nők a csendes állatövek közé tartoznak. Egy kicsit zártak és nem mutatják érzéseiket mindenkinek. Ezekben a tulajdonságokban van rend a számukra. Természetéhez nagy kitartás tartozik. Ehhez az erőteljes karakterhez jól illenek az örökzöld hegymászó növények és a rododendronok, amelyeknek meg kell küzdeni a különböző időjárási viszonyokban. Még a nárciszok szépsége is jól illeszkedik a Bak nőkhöz. Borostyán zöld a kedvenc tapétája.




Alternatíva a női lélek csillagjegyei és a  tapéták kapcsolatáról, tisztelettel. Látogassa üzleteinket és vásároljon kedvére. Sok szeretettel várjuk a kedves tapéta vásárlása iránti nőket, hogy megtalálják a személyiségüket és az életérzésüket, a tapétáink megismerése alapján. Dobják le a gátlásaikat és válasszanak a friss kínálatunkból.


Mészáros Árpád
Ügyvezető


TAPÉTACENTER CSOPORT
Hajlék-2000 Kft.
1089 Budapest, Delej u. 43.
Tel.: +36-1-788-50-95
Fax: +36-1-323-00-13
E-mail: info@tapetacenter.hu
www.tapetauzlet.org
https://plus.google.com/100355963625565714685
https://www.facebook.com/tapetacenter