tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

Koronavírus: Hasznos tippek a tapéta felújítási projektekhez a következő korlátozási hetekben Magyarországon

Az elmúlt hetek drámai eseményei után kiterjedt intézkedésekről határoztak. A COVID-19 vírus terjedésének korlátozása érdekében, amely a lehető legnagyobb mértékben megterhelte az egész egészségügyi rendszert, a kormány a nehéz, de szükséges döntést hozta a népesség szabad mozgásának korlátozására.

Az iskolák és a napközi otthonok bezártak, sok alkalmazott és vállalkozó dolgozik otthonról, mivel lakosság nagy részének több hétig otthon kell maradnia. Alapvető fontosságú, hogy felelősségteljesen viselkedjünk honfitársainkkal, és a szociális kapcsolatainkat minimálisra csökkentsük, hogy együtt túljuthassunk ezen a nehéz időszakon.

Sokunk nagyon szokatlan helyzetben van, amikor jelentős időt kénytelenek otthon tölteni. Mindannyiunknak át kell alakítanunk életmódunkat. Moziba, múzeumba, étterembe vagy akár egy bevásárlóközpontba való belépés lehetősége nélkül ez nem mindig lesz könnyű számunkra.
Természetesen sok időt töltünk és kell töltenünk gyermekeinkkel és szeretteinkkel, de egy idő után ez unalommá kezd ez a várakozás válni.

Megfelelő alternatíva lenne egy kis tapétázásiprojekt végrehajtása, például a ház vagy a lakás felújítására.
Talán már hosszú ideje gondolkodott rajta. Lehet, hogy évekig azt remélte, hogy megvalósít egy adott projektet, de valahogy soha nem tudta betervezni a feszített ütemtervébe. Az a csúnya fal hónapok óta zavarta, de hétvégén mindig csak pihenni és lazulni akart egy hosszú hét után?
A nyaralás szent dolog és joggal akart kirándulásokra menni a ház felújítása helyett, ezért érthető, hogy az ilyen projektek hosszú ideig változatlanok maradtak a teendők listáján.

De most nincs jobb lehetőség, mint most! Mivel kénytelenek vagyunk otthon maradni, egy kis ház felújítási projekt valóban ideális megoldás lehet az elménk és a kezünk lefoglalásának - talán még a gyermekeink és a családunk bevonására is.

Mivel lehetséges, hogy gazdasági bizonytalanság elé nézünk figyelnünk kell arra, hogy a tapéta az egyik legolcsóbb módja otthona felfrissítésének. Lehet, hogy a nappali igényel egy színfoltot, vagy a gyorsan növekvő gyermekei szobája, akik olyan helyet akarnak, amely tükrözi jelenlegi ízlésüket és személyiségüket. A megfelelő tapéta, poszter, öntapadós tapéta, öntapadósfólia segítségével teljesen más légkört teremthet anélkül, hogy a ház teljes felújítását kellene elvégezni. Kis erőfeszítéssel és szakemberek közreműködésével telepíthető, akiknek otthonukba kell jönniük. És könnyen megvásárolható webáruházainkban (tapetabolt.com, tapetaonline.hu) anélkül, hogy be kellene látogatnia a bevásárlóközpontokba vagy a bútorüzletekbe. Közeledünk a tapéták tapétázásának a legjobb idejéhez is: a tavasz a sarkon van, így napközben nyitva hagyhatja az ablakokat, hogy a falak kiszáradjanak. Ugyanakkor nem túl meleg, ami bonyolítja a tapétázás teljes folyamatát.

A 2020-as évben szeretnénk tenni valamit, hogy segítsünk ebben a nehéz időszakban. Ezért biztosítjuk Önnek a tapétaragasztó mennyiségét, amely a vásárolt tapéta ingyenes ragasztásához szükséges, az államilag korlátozott mozgás szabadságának időtartamára.
A szükséges tapéta ragasztó mennyiséget minden megrendeléshez hozzáadjuk, további költség nélkül.

Miért nézzen körül otthonában, és gondolja át, melyik szoba igényelhet új megjelenést? Ne felejtse el, hogy vannak olyan tapéták, poszterek, amelyeket kifejezetten minden szobához hálószoba, nappali stb. illik. Választhat, például a nedves helyiségekhez is tapétát, mint például konyha és fürdőszoba.

Miután eldöntötte, melyik szoba szorul felújításra, válassza ki az ízlésének megfelelő tapétát. Böngészhet a gyűjtemények között is, típus szerint elosztva:

  1. Modern tapéták
  2. Luxus tapéták
  3. Öntapadós fóliák
  4. Poszterek
  5. Design tapéták

Miután kézhez vette a választott modellt, csak annyit kell tennie, hogy a részletes utasításoknak megfelelően nekiáll tapétázni. Kérjük, küldjön nekünk egy képet a befejezett projektről. Nagyon érdekel, hogy megnézzük sikeres projektjeinket! Jó tapétázást kívánunk.