tapétacentrum

Tapétabolt Budapest szívében

tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

Impresszum

A honlap fenntartója: Hajlék-2000 Kft. Adószám:  11453835-2-07 Cégjegyzékszám: 07-09-004787 Székhely: 2484 Agárd, Szárcsa u. 5 Elérhetőség: Levélcím: Tapétacentrum - 1081 Budapest, Kiss József u. 16. Tel : +36-1-303-90-52 Fax: +36-1-785-03-20 E-mail: tapeta@tapetacentrum.hu Web: www.tapetacentrum.hu   Jogi nyilatkozat:  

 A Fenntartó törekszik a weboldalon található információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért nem vállal felelősséget. A honlap tartalma nem minősül közhiteles nyilvántartásnak, közokiratnak, vagy jogi tanácsadásnak, azt a tartalomszolgáltató kizárólag tájékoztató jellegűnek tekinti.

    A honlap tartalma eltérő megjelölés hiányában a tartalomszolgáltató szellemi alkotása, a honlap információi kizárólag a forrás megjelölésével alkalmazhatóak.  

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) csak a tulajdonos  előzetes  engedélyével használható fel.  A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.