tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

Poszterek és fotótapéták

Poszter tapéták, amik széppé teszik a szobák belső falát

Ha belefáradt a fehér vagy egyszerű falakba és szeretne egy másik világba érkezni akkor, szükség van a változtatásokra. Ezek eléréséhez szükség van az életérzésének megfelelő falakat tapétázni, amihez segítséget jelentenek az üzleteinkben kapható poszterek és foto tapéták. Ezzel új és erőteljes lendületet kapnak a helyiségek, amelyek szemet gyönyörködtetővé válnak. A foto tapéta a tereket a digitális nyomtatásának köszönhetően személyes és egyéni világot hoz a falakra, az otthonába. A minták a szobájába hozzák az egész világot tele egyedi megoldással. Otthonos érzést nyújtva otthonának, amelyet a kedves látogatók nem fognak elfelejteni. Ezekkel a poszterekkel minden szobában különleges hangulat érhető el. 

  

 

 

Az óvodai szobáknak a boldogságot kell mutatni a gyermekeknek


Humoros megoldások és rajzok kerüljenek fel a falakra.  Ezek befolyásolják a tapétákat a kicsi szobákban és megjelenik a személyes álom, ahol beindul a gyermekek fantáziája.

Gyermekposztereink

 

  

A poszterek az emlékek és a nyaralás érzéseit hozhatják a felszínre. 

 

A lakásokban és az irodákban, hálószobákban többféle stílus és szín jelenik meg a kiváló minőségű digitális foto tapétákon és vonzó látványt nyújtanak.  Nagyon kedveltek a virág és a grafikai motívumok. Ezek a  poszterek különleges hangulatot teremtenek a az irodában, ahol  fokozhatja a koncentrációt vagy növelheti a termelékenységet. 

 

 

 

A pálmafák, a homokos strandok és a hullámzó tenger a poszterek formájában beköltözhetnek a lakásuk szobáiba, irodákba és a fürdőszobába.

Komar német poszterek

Térbeli mélység a foto tapétákon keresztül rendkívül fontos, optikailag növeli a lakótér belső méretét

 

A foto tapéta megváltoztathatja a helyiség méretét, mivel ez  a poszter  egy különleges tájat, erdőt vagy tenger partot kínál. 

 

Szobájában egy  távoli helyre sétálhat, miközben egy pillantást vethet a vásárolt foto tapétájára. A digitálisan nyomtatott foto tapéta szemet gyönyörködtető formákat varázsolhat a mindennapokba, színes fényességgel ölelve bennünket. A virágok és levelek részletes fotói, építészeti remekművek és kedves gyermekminták kedvelt választékaival várja a boltjainkban a vásárlókat.  A digitális foto tapétákat célszerű egy falra helyezni amely a helyiségben látszó falként funkcionál, így azok  harmonizálnak a többi fal tapétáival.

 

 

        

 

Rendelje meg a digitális tapétákat és posztereket a Hajlék-2000 Kft boltjaiban és web áruházaiban!

Kiváló minőségű Mr Perswall poszter és foto tapétákat forgalmazunk, amit Londonban gyártanak a kedves vásárló megrendelése alapján. Posztereink nagy csoportja a Komar  és az As tapéta gyárak poszterei és foto tapétái.

A vlies nem szőtt szövetre nyomtatják ezeket a termékeket, amely abszolút minőségi termékké emeli őket. A vlies poszterek és foto tapéták felülete a legtöbb esetben mosható és fényálló kivitelű. Ezek a vlies hátú poszterek szárazon lehúzhatók a falról és könnyen eltávolíthatók. A nem szőtt vlies tapéta ragasztója a metylan direkt  tapéta ragasztó amely kapható a szaküzleteinkben .A ragasztás során ügyelni kell arra, hogy a falfelület száraz, sima és tiszta legyen. Ez az egyetlen módja annak, hogy a digitális foto tapéta a falon tökéletesen nézzen ki. Forgalmazunk papír hátú posztereket és foto tapétákat is. Ebben az esetben a tapéta ragasztó a posztert tartalmazó hengerben van.

 

 

 

 

Ne feledje ha poszter, vagy foto tapétát vásárol akkor gondoljon a jelszavunkra: „MINDEN FALRA VAN TAPÉTÁNK” és „ MINDENÜNK A TAPÉTA

     Tapétázási tanácsadó: Mészáros Árpád ügyvezető, Hajlék-2000 Kft, Tapéta center csoport, telefon: +361 788 5095.