tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

A tapéta, mint esztétikai beruházás

     

A pénz értéke minden nap változik. A pénzügyi piac mindig ingadozik, legyen az készlet, vagy árfolyam. Dax vagy visszatér, vagy nem. 

A helyzet teljesen más a művészetnél. A jelenleg minden percben változó gazdasági helyzettől függetlenül a virágzó művészeti piac  érdekesé vált a pénzügyi vállalkozások számára. Ez  felkapta a kortárs művészet értékét és fellebbenti a fátylát a régmúlt korok zseniális örökségének is. Ez azt jelenti, hogy a művészeti értékek nem csak a gyűjtőknek jelentenek értéket, hanem a pénzügyi befektetők is erős érdeklődést kezdtek mutatni a művészet iránt.

Ez a fajta tőkebefektetés a befektetés legesztétikusabb formájává nőtte ki magát. Az emberek szeretik a művészeti, formatervezési tárgyakat a környezetükben, otthonukban. Ennek minden nap nagyon tudnak örülni és boldogság érzése járja át őket.

 

Felmerül, hogy a tapéta értéknövelő vagy nem a jövő számára?  Azok akik értékes és szép tapétákról gondolkodnak, azok a lakásukban egy hosszú távú  értéknövelő beruházást hajtanak végre a tapétázással, amitől növekszi az ingatlanuk értéke. A saját ízlés előtérbe helyezésében van valami egyedi, és meg akarják mutatni ezt maguknak és másoknak is. Ez a pénzügyi befektetés hozzá járul ahhoz, hogy szépítse a saját otthonát, irodáját, gyermekei szobáját. A megvásárolt egyedi dísztárgyakat kiemeli és még szebbé teszi a különlegesen szép tapéta. Ezek a dísztárgyak, szobrok, festmények az egyedi  és luxus tapéta megjelenéssel emelik a tulajdonosok társadalomban elfoglalt helyét, családjuk szeretetét. Ha szeretne szép és egyedi tapétákat vásárolni akkor keresse fel az üzleteinket, ahol nagy szakértelemmel állunk rendelkezésre a vásárlásainál. Ajánlatunk a kortárs és történelmi témákat is felöleli. www.tapetacentrum.hu, www.tapetacenter.hu, www.tapetuzlet.org

 

 

Ne felejtse, hogy „Minden falra van tapétánk”!

 

 

Tapétázási tanácsadó:

Mészáros Árpád

Ügyvezető

TAPÉTACENTER CSOPORT

Hajlék-2000 Kft.

1089 Budapest, Delej u. 43.
Tel.: +36-1-788-50-95
Fax: +36-1-323-00-13
E-mail: info@tapetacenter.hu
www.tapetauzlet.org
https://plus.google.com/100355963625565714685
https://www.facebook.com/tapetacenter