tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

Tapétázás vagy falfestés?

 

9391-59-29163-27-2

Belső terek, lakószobák falfelületeinek burkolására négy lehetőség mutatkozik. Ezek a festés, tapétázás, faburkolat, vagy csempézés.

 

Ezek közül a legtöbbet alkalmazott eljárás a tapétázás és a falfestés. Napjainkban egyre jobban terjed a tapétázás nyugat Európában és a nagyvilágban, így hazánkban is. Egyre jobban kezdi kiszorítani az igényes falfelületeken a tapéta a falfestést. Ezt a tényt a tapétázás vitathatatlan gazdasági és műszaki előnye indokolja. Kijelenthetjük, hogy a tapétázás minden elemében esztétikusabb, korszerűbb felületképzési megoldás, mint a falfestés.

A TAPÉTÁZÁS ESZTÉTIKAI ELŐNYEI

 

8068-8048

Megállapítható, hogy a tapétával burkolt falfelületek tetszetősebbek a festett falfelületeknél. 20-30.000 féle színárnyalat alkalmazásával rendkívül tetszetős mintázatokat lehet előállítani. Ezeket a tapéta mintákat egyenletesen lehet ismételni és nagy színhelyességgel gyártani. Neves designerek, művészek munkái a magas műszaki kivitelezés minőségével ötvözve igazi egyéniséget jelenítenek meg. Az ízléses mintázatú tapétákban van valami egyéniség, melyet a falfestési technikákkal nem lehet elérni.

A tapétázott falak derűssé, kellemessé, vidámmá, kifejezővé teszik az otthont, munkahelyet, vagy a szállodai szobát...

SW Kollektion 2013

Az anyagszerű megjelenése miatt a tapétázott helyiségekben otthonosan érezzük magunkat és nem érezzük a "falat" mint a festett falak esetében. Összhatásában egy szép, választott életérzést kifejező lakóteret kapunk a tapéta felragasztásával.

Ha tapétázás közben elfárad akkor gondoljon a következő szlogenre: "A tapéta megfiatalít, élénkít, nyugtat, és ugyanakkor serkent is".