tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

Ilyen lesz a trónörökös babaszobája!

Anglia a napokban születő trónörökös lázában ég, és minden apró részlet az újságok címlapján szerepel. A női magazinok és lakberendezők, most azt próbálják kideríteni, milyen lesz Katalin hercegnő gyermekének babaszobája.

 fehér tapéta

Két gyerekszoba is lesz

 

Az már bizonyos, hogy két gyermekszoba készül a trónörökös számára. Az egyik a most felújított, háromszáz éves Kensington Palotában, a másik Katalin szüleinek házában, egy kis faluban, Buckleberyben.

A híradások szerint a Kensington Palota átalakítása mintegy 400 millió forintjába került a brit adófizetőknek. Ennek jelentős részét a szerkezeti átalakítások tették ki, így a tető kicserélése, és az azbeszttartalmú elemek eltávolítása. A ház bútorozását, így a babaszoba kialakítását is a hercegi pár állta. Az új rezidencia mintegy 20 szobából áll majd, azonban a baba születése után a tervek szerint Katalin a szülői házba tér majd haza elsőként.

 

Királyi babaszoba

 

A leendő babaszobáról a találgatás akkor kezdődött, amikor Katalin hercegnőt három hónapja lencsevégre kapták egy londoni luxus bababolt előtt. A hatalmas fonott mózeskosár, amely mintegy 150 ezer forintba kerül, azonnal az érdeklődés középpontjába került, és szinte hiánycikk lett Londonban.

Egy brit magazin exkluzív interjút készített a bolt tulajdonosával, aki a trónörökös születésének tiszteletére elkészített egy Királyi Kollekciót. Izabela Minkiewicz elmondta, hogy limitált készítésű bababútorokból és kézművesek által kizárólag az trónörökösnek készült kiegészítőkből állították össze a gyerekszobát.

 

Bézs tapéták a falakon?

 

Victoria Murphy az ABC Newsban megszólaló szakértő szerint: „a babaszoba dekorációja éppen olyan, mint amilyen Katalin hercegnő öltözködési stílusa. Szereti a nagyon egyszerű, de klasszikus és elegáns darabokat.”.

Azt is tudni lehet Katalin nem szerette volna megtudni a születendő gyermek nemét, ezért a gyermekszoba kialakításánál is a semleges színeket választották. Nincs kék, vagy rózsaszín tapéta a falakon, hanem semleges színeket választottak a szoba színvilágának kialakításakor. Vásárlók számoltak be arról, hogy Katalin semleges, bézs és barna árnyalatú drapériákat vásárolt az egyik londoni dekorációs üzletben.

Murphy szerint közismert az is, hogy Katalin szereti az antik dolgokat, gyakran jár régiség-piacra is. Egy régiségeket forgalmazó boltban például régi faliszőnyegeket vásárolt a brit bulvármédia szerint.

 bézs tapéta

A Yahoo által megkérdezett nők szerint akárhogyan is rendezi be Katalin a gyermekszobát, biztos, hogy divatot fog teremteni:”Fantasztikus ízlése van, mindenki kíváncsi arra milyen lesz az új babaszoba, és sokan fogják követni a példáját.