tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

A világ legdrágább tapétája

Hogyan teheti egy dúsgazdag orosz milliárdos még fényűzőbbé otthonát? Nos, úgy, hogy megrendeli a világ legdrágább tapétáját.

 

A híres művész Mark Evans által megálmodott tapéta négyzetméterének ára 23,700 dollár, azaz mintegy ötmillió forintnak megfelelő összeg. A kézzel készített tapétát egy moszkvai milliárdos házában ragasztották fel, minden bizonnyal igen nagy óvatossággal a mesteremberek. A tapétázás költsége becslések szerint elérte a 2,84 millió dollárt, ami mostani árfolyamon számolva kicsit több mint hatszázmillió forintnak felel meg.

Bőrből készült tapéta

A bőrből készített tapétát virágminták borítják és a művész tervei szerint a luxus és a dekadencia benyomását keltik. Alighanem a művész elérhette célját, hiszen a tapéta híre bejárta a világsajtót is és több blogbejegyzés és hír is beszámolt a fényűzésről.

 

A luxustapétának természetesen ennél kedvezőbb áron is elérhetőek. A New Skin tapéták vlies alapanyagon keltik az elegáns bőrhatású tapéták illúzióját elérhető áron. A Piazza tapéták pedig a mediterrán hangulatot idézik meg romantikus virágokkal és hímzett mintákkal. A tapéták a pasztellszínek és intenzív színek kombinációjából építkeznek. A luxustapéták sorába tartoznak még a gyapjúszövetből készült és a valódi textiltapéták is, de neves tervezők tapétái is elérhetőek ma már idehaza is. A bécsi desgner Thomas Zeitlberger munkái épp úgy megtalálhatóak kollekcióinkban, mint Ulf Moritz, a híres kreatív díjnyertes munkái.

 

Részleteket a luxus tapéta kollekciónkban talál.