tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

Használati útmutató vlies tapétákhoz a Jász-Iron szerint

1. Fontos: Vizsgálja meg a mintát a feldolgozás előtt az esetleges hibák miatt! Ügyeljen arra, hogy egy adott falrésznél csak azonos gyártási számú (Anfertigungsnummer) tekercseket használjon! Reklamáció esetén a tapéta címkéjét ill. egy darab tapétavágatot őrizzen meg! A ragasztási költségeket nem áll módunkban visszatéríteni. Bontott ill. maradék tekercseket nem tudunk visszavásárolni.

2. Alapozás: Az alap száraz, szilárd, tiszta, sima és áttetsző mintáknál világosan egységes legyen. A régi tapétát, ill. festéket el kell távolítani. Világos egységes alap elérése céljából a falat alapozni kell.

3. Ragasztó: Minden esetben speciális vlies tapétaragasztó használata javasolt. Más ragasztó esetén nem vállalunk felelősséget a ragasztás minőségéért! A ragasztót a dobozán feltüntetett használati útmutató alapján kell bekeverni!

4. Feldolgozás: Az előkészített ragasztót kefe vagy henger segítségével vigyük fel a falra oly módon, hogy egyszerre legfeljebb három csíknak megfelelő nagyságot kenjünk be, majd a levágott tapéta csíkokat szárazon helyezzük a beragasztózott falra. Tapétázó gép használatakor csíkonként húzza át a gépen a tapétát, és azonnal rakja fel a falra. (Nem kell puhítani!) A következő csíkot illessze fel és puha kefével vagy gumihengerrel simítsa el! A felesleges ragasztót egy ruhadarabbal vagy vizes szivaccsal azonnal távolítsa el. A száradás alatt kerülje a huzatot, ill. az erős hősugárzást.

 

>Útmutató letöltése PDF formátumban<