tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

Használati utasítás Vinyl tapétákhoz a Jász-Iron szerint

Vinyl tapéta: 150-320 g/m2 papír alapanyagra felhordott hab és vinyl műanyag bevonattal készült, mosható. Méret: 10*0,53m. Megfelel az EN 233 szabványban előírtaknak.

A tekercsek felbontása előtt győződjön meg a tekercsek gyári számának és gyártási sorozatának azonosságáról! (l. gyári címke) Ennek elmulasztásából adódó utólagos reklamáció nem vehető figyelembe. Reklamációt csak 3 felragasztott csík erejéig fogadunk el, minden esetben őrizze meg a gyári címkét, melynek felmutatása szükséges . A vásárláskor vegye figyelembe az esetleges mintaillesztésből adódó szükséges többletmennyiséget!

Falfelület előkészítés: Csak megfelelően előkészített falra tapétázzon. A tapétázandó felületről a régi tapéta és festékmaradványokat el kell távolítani. Makulatúra papír használata a felület minőségétől függően ajánlott.

Tapétázás: A tapéták ragasztásához az IRON EXTRA tapétaragasztót ajánljuk, tekintettel a tapéta minőségére. Ragasztásból eredő reklamációt csak, a speciálisan vinyl tapétákhoz kifejlesztett, IRON Extra tapétaragasztó használata esetén áll módunkban elfogadni. Átlagos puhulási idő 5-8 perc. A tapétát a falon kefével, vagy tapétázó hengerrel simítsa le, ügyelve arra, hogy a fal és a tapéta között ne maradjon levegő. A széleknél kifolyt ragasztót egy puha, nedves szivaccsal, vagy ronggyal azonnal el kell távolítani.

Minőségtanúsítás: A tapéták a TÜV minősítés alapján nem tartalmaznak egészségre káros toxikus összetevőket, az EN 71-3 szabványban előírtaknak megfelelnek.

 

>Útmutató letöltése PDF formátumban<