tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

Hohenberger tapéták, a minőség németországban készült!

Bemutatjuk a Németországi tapéta gyárat!

Környezettudatos exkluzív tapéta formatervezés az egészség életkörnyezethez. Ez a minőség Németországban készült. Kapható üzleteinkben és webáruházainkban!

"Mi különböztet meg minket? Tapasztalataink? Kifinomult tapéta technológiánk? Vagy az innováció érzése? Minden bizonnyal ezek! De mindenekelőtt a tapéta termék iránti szenvedélyünk"


RALF TAUBERT,
VEZÉRIGAZGATÓ

Szeretjük, amit csinálunk

Amikor paul taubert több mint 70 évvel ezelőtt elkezdte a finom tapéta falburkolatok gyártását hohenbergben, ez nagyon sok kézi munkával történt. A vállalkozás eredeti „kis középszerűsége” manapság valamivel nagyobb lett, a termelést most korszerű gépekkel készülnek. A „kézzel készített” filozófia azonban velünk maradt és minden nap vezérel minket. Mert szeretjük azt, amit csinálunk és a lehető legjobb minőségű tapéta háttérképet gyártunk. Egyéni és még mindig magas szintű kivitelezés és a részletekre valótörekvéssel és különös figyelemmel készülnek a tapéták.

Különös figyelemmel készülnek a tapéták.

Kézművestechnológia a legkorszerűbb tapéta gyártó gépekkel A hohenberger tapéta, háttérképek most kastélyok és múzeumok, bárok és társalgók, szállodák, irodák, üzletek és otthonok falait díszítik. Nem csak németországban, hanem világszerte, így magyarországon is. A tapéta háttérképet továbbra is kizárólag hohenberg an der egerben gyártják egy olyan csapat, amely magas motivációval rendelkező alkalmazottakká nőtt fel. Kompromisszum nélküli kézzel készített és korszerű gépek gyártják a tapétát, amelyeket kifejezetten az ügyfelek különleges igényeihez igazítottak és világszerte egyedivé teszik őket.

Tudás és tapasztalat

• tapéta rugalmas nyomtatás
• tapéta rotációs képernyő
• tapéta mélynyomás
• tapéta felületi nyomtatás
• tapéta dombornyomás
• tapéta bevonat
• tapéta eredeti nyomtatás
• tapéta granulátumok felhordása

Kivételes tapéta megjelenés

A tapéták domborművekkel és szerkezetekkel, fényes hatásokkal, üveggyöngyök vagy gránit, puha velúr felülettel vagy kézzel festett tapétaként készülnek. Minden lehetséges! Inspirálunk optikai és heptikus hatásokkal. Mindent kinyomtatunk, bevonunk és finomítunk az ügyfelek igényei szerint hirdeti a hohenberger tapéták gyártója!...

Objektuma - ötleted - a tapéta, háttérkép

Ön belsőépítész vagy építész? Rendkívüli faldekorációt keres szállodája, zászlóshajója vagy cégépülete számára? Beleértve a logót és a vállalati színekben van kialakítva? A hohenbergernél a megfelelő helyen van - függetlenül attól, hogy elkészíti-e saját háttérképgyűjteményét, vagy keresi-e a megfelelő és gyönyörű háttérképet a szerződéses üzletben. Használja a kreativitást és a know-how-t. Termékfejlesztésünk segítségével ötleteit tapétává, háttérképé alakítja, gyártásunk kivitelezi a kívánt terveket még kis mennyiségben is.