tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

Kecses történetek - A kényelmes szobákról, a BORASTAPETER Graceful Stories tapéta katalógus

Lágy hangok. Meleg érzések. Csendes hangulat, amely kitölti a helyiséget anélkül, hogy senki sem szólna egy szót sem. Így beszélnek a falak. Csendben várnak az előttük és közöttünk zajló élet hátteréül. És így van, hogy a falak meghatározzák a szoba hangját. Öltöztesd fel őket a Borastapéta kecses történeteivel, ha jót akarsz!

A Graceful Stories tapéta katalógus, tapéta kollekció modern és harmonikus keretet ad az otthoni szobák, irodák, szállodák számára. Gyűjtemény, amely érzéki jelenlétével és kellemes formáival díszíti a falat, melynek ihletét a természet és a nyugodt ázsiai tervezési nyelv adott neki.

„A kollekció belső stílusával készült, amely új minimalista érzeten alapul, puha, meleg és tapintható, ahol néhány jól megválasztott belső díszítéssel díszítik a tágas és élénk tereket” - mondja Ulrica Hurtig, a Borastapéta vezető designer tervezője.

A Kecses történetek lágy mintákat tartalmaznak mind formájukban, mind a színskálában. Pezsgő, rózsaszín, acélkék, gránitszürke, galamb- és jádezöld tapéta színekkel. A szinte átlátszó csillogással rendelkező felületeket tompított, tapintható élményekkel kombinálják. Elegáns történet, amely veled és a tapétázással kezdődik.

A gyűjtemény 32 tapéta mintából áll. 2019. október végén indult.