tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

Csíkos tapéta mindenki számára, élénkítő dinamikával.

A csíkos falak és minták egyéniséggel rendelkeznek. A csíkos tapéták változatos mintázattal is kompatibilisek. Ezek tökéletesen kombinálhatók a sima színekkel és ügyesen át tudják változtatni a szobák falait a csíkok elhelyezésével. A tapétán levő csíkok dinamizmust jelentenek a hálószobákban, munkahelyeken, iskolákban és hotelek falain.


A vízszintes, függőleges, átlós csíkok, keskeny csíkok és széles csíkok mellett a figuratív elemekből álló csíkos minták teljesen új perspektívát és térbeli dinamikát mutatnak. A csíkos tapéta rendkívüli térbeli hatást fejez ki a csíkok elrendezése, típusa és kialakítása révén. A színek és anyagok biztosítják a kívánt hangulatot és a stílusos környezetet.


A csíkok elrendezése a formatervezett tapéta számára igazi design élményt nyújt. Ezek lehetnek az elhelyezés miatt vízszintes csíkok, függőleges csíkok átlós csíkok (ferde mezők). Lehet még a tapéta csíkok eltolásos illesztése, ügyes színtervezéssel, optikai illúzió létrehozásával. A csíkos tapétával szövetmintát lehet létrehozni célzott színkombinációk, grafikai elemek segítségével. A gyakorlatban a tapéta mindig függőlegesen a mennyezet és a padló között fut. A tapétaüzletünkben nagy választékkal állunk rendelkezésre a különböző tapétázási divatnak megfelelően.


A csíkos tapéta meghatározó felület a szobák falán, ezért óvatosan használható. Alkalmasak a hálószobában látszó falnak a fekvő hely fejtámlájának kiemelésére, ahol az ágy található.


Az ilyen csíkos tapéta ideális megoldást jelent a nyitott konyha étkezőjében. A tapéta csíkok egyenesek, mintha a vonalzóval húzták volna őket és a klasszikus tapétacsík szigorát veszik fel, valamint sokdimenziósak. A csíkok közötti átmenetek lágyabbá teszik a csíkos tapétát játék elemekkel és részletekkel. A csíkos minták nem csak a széles vagy keskeny szélességben készülnek.


Függőleges vagy vízszintes elrendezéssel ábrázolt geometrikus, virágos, elvont elemek csíkos mintázatokká is alakíthatók. Az erős vagy finom színekkel együtt ezek a csíkos tapéták megfelelnek a különböző stílusú ajánlásoknak. A csíkok ösztönzik a tapétázót az új formákra.


Széles és keskeny tapéta csíkok váltakoznak egymással, díszekkel vannak dekorálva, melyek felkeltik az érdeklődésünket. Parfümös csíkok, illatos rózsák jelennek meg a lakótereink falain. Igazi karakteres, romantikus és pihentető érzést kölcsönöz a csíkos tapéta a felöltöztetett szobák falán.

A csíkos tapétákkal kapcsolatos kérdése van?

Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot. Írjon az info@tapetacenter.hu címünkre és a lehető leggyorsabban válaszolunk.  
Beszélhet velünk az üzletben, vagy a +361 788 5095 telefonszámon. 
Nyitva tartás: 09:00 - 18:00  hétfőtől péntekig. Szombaton: 09:00 - 13.00-ig

Tapétázási tanácsadó: Mészáros Árpád ügyvezető, Hajlék-2000 Kft.
„MINDENÜNK A TAPÉTA”