tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

Romantikus tapéta, poszter és foto tapéták

 

Romantikus tapétákkal, engedje szabadon az érzelmeit

A romantikus tapétákat virágminták, nosztalgikus motívumok, különféle madár és állatmotívumok jellemzik.  A romantikus tapéták vonzzák az érzelmi odaadást és kifejezik az érzelmeket.

A belső stílusok mint a vidéki ház stílusa vagy a kopott elegancia esetén, a romantikus tapéták kifejezetten hangsúlyozottak és kölcsönözik a szobák érzelmi jellegét. A romantika gyakran kapcsolódik a szeretethez, a szerelemhez,  a szenvedélyhez és a vágyódáshoz, amely gyakran nem talál elegendő helyet a mindennapi életben. Hozzon létre idillikus helyet a tapéták segítségével számos mintákkal és motívumokkal, ahol a romantikus érzések tiszták és világosak. A titkos üzenetek a tapétaboltjaiban kiváló minőségben és bájos karakterekkel állnak rendelkezésre.

 

Hihetetlenül szép és titokzatos

Mindenkinek van romantikus életérzése akkor is, ha a romantika nagyobb valószínűséggel kapcsolódik a női nemhez. A romantika álomképeket és vágyakozást kínál, gyönyörű emlékekkel kedveskedik, a szeretethez és a biztonsághoz kötődik, sokszor vágyakozva ezekre az érzésekre. A varázslat a romantikából és a romantikus érzelmekből ered és megjelenik a tapétákon. A skandináv poszterek és foto tapéták igazi érzelmi töltést hoznak a hálószobák mind a négy falára. A romantikával nemcsak a romantikus stílusú tapéták jelennek meg hanem az édes,  finom, nosztalgikus téma motívumokkal és mintázatokkal is rendelkező design tapéta alkotások.  A titokzatos, misztikus megjelenés olyan design posztereken is megjelenik, mint a Mr Perswall poszter vagy a KOMAR foto tapéta.

 

 

Festői minták és motívumok a tapétán, népszerű, klasszikus, modern, kiemelkedő stílusban

Jelentős minták és motívumok adják a romantikus érzést a szobák arculatának, melyek nagyon változatosak. A virágos tapéta mellett álomszerű tapétamotívumok vannak más mintázati elemekkel is, melyek szárnyakat adnak a romantikának. Kérem nézzék meg az ajánlatunkat a népszerű mintákra és motívumokra, a romantikus tapéták esetére.

Virágok

"Engedje, hogy a virágok beszéljenek", ezt mondjuk amikor érzelmeket közvetítünk a virágon keresztül. Különösen a szerelemesek küldik a virágokat üzenetekkel, ezért a virágos tapéta mindig kedvelt a tapéták között található romantikus stílusban.

Virágok és növények gazdag fajtái fontos szerepet játszanak a tapéta minta  választékban. A romantikus virág tapéta szépsége az, hogy nem illatozik mint a valódi virágok, vagy ereszti le a fejét, de nap mint nap üdvözöl a hálószobában, lakásban, irodában a szoba négy falán ragyogó szépségben.

Virágmintás posztertapétáinkat tekintse meg itt!

 

 

Idillikus állatvilág a tapétákon

Az állatok világa a romantikus dizájn tapétákon nagyon kedveltek. Híres énekesmadarak, színes flamingók, cinegék,  egzotikus papagájok, gyönyörű lepkék, elegáns hattyúk, szelíd szarvasok, büszke páva és csendes halak a kedvelt poszterek közé tartoznak.

  

 

Táj inspirációk

A design románc tapétákon jelenik meg az ami a  vágyat felkelti és különleges helyekre költözik. A csendes félreeső erdőben, a trópusi dzsungelben és a tengerparton, a hetedhét ország másik felén az óperenciás tenger partján, művészi tapéták formájában.  A festői tapéták és poszterek a feltűnő tájképekkel tökéletes életérzéssel szolgálnak a mindennapi élet megéléséhez.

  

 

Nosztalgia motívumú tapéták és ismerős tárgyak a foto tapétákon

A romantikus érzést gyakran a szeretett tárgyak vagy fotók jelenléte, a baráti szeretetet okozzák nekünk. A nosztalgia és a romantika együtt jár és ez igazolja a tapéta romantikus megjelenését. Ezek lehetnek ünnepi ajándéktárgyak egy szép tapétán, régi képekről, kéziratokról, mondatokból és a régi betűkből álló szótöredékek, göndörödő tollak… Szóval minden olyan amelyen valamilyen pozitív és kellemes élmény újra megtalálja magát egy romantikus tapétán, poszteren vagy foto tapétán. Ezek a személyes benyomások és a hangulatos légkör a jó ötletekkel, a romantikus légkört szolgálják.

   

  

 

Romantikus mintákat tartalmazó katalógusok

 

Fantázia dús mintázat és absztrakt minta motívumok

A titokzatos, varázslatos, megmagyarázhatatlan, közbenső világok és egy kis paradicsom, Elvont mintázatok, képzeletbeli alakok kombinálva a misztikus sötét vagy erős színekkel a romantikus tapétákat alkothatják. Meghívják Önt, hogy merüljön el a képzelet világában, színes képeken és álomtörténeteken keresztül.

 

Barokk tapéta minta elvarázsol a románcban

A barokk és különösen a rokokó nem csak a pompa,  hanem a kísértés varázsa és az intim szenvedély, a kísértés bizsergő tüze, a szépség és az esztétika teljes erőbedobással. A romantikus barokk tapéta izgalmasan élvezi az érzékiességet, és eleganciájukon keresztül járulnak hozzá egy fenséges belső tér kialakításához.

A románc tapéta színes világában minden megengedett!

Tévhit, hogy az álmodozó tapétának pasztellnek és fényesnek kell lennie. Exkluzív romantikus tapétánk bizonyítja, hogy a tapéta színei olyan sokszínűek, mint a romantika kifejezései az érzékelt világban. Finom természetes színek, a hideg pasztell árnyalatai, a lila színek vagy királykék,a gazdag sárga és erős rózsaszín, arany és az ezüst. Tulajdonképpen minden megengedett, ami kedveli és megerősíti a romantikus életérzést. A merész színkombinációk hangsúlyozzák a felemelt kontrasztkorlátokat, és lenyűgöző harmóniát. A csillogás jól adagolva koronázza meg a csillogó romantikát.

 

Tapéta a fantáziadús és a varázslatos romantika érintésre

A különleges tapéta specialitások között a romantikus stílus lehet még a fém tapéta esetén is. Ütköző színek, fényes és matt hatások, fémes csillám által hangsúlyozott mintázat komponensei és műanyag hatásuk. A fényétől és típusától függően amely lehet napfény, mesterséges fény, gyertyafény, de a hatás a tapétákon kibontakoztatja a fantáziadús illúzió új pillanatait.

 

 

Gyönyörű tapéták különböző anyagminőségben

Romantikus tapéta a tapétaboltunkban nem szőtt vlies és papír hátú tapétaként érhető el, Ez a megkülönböztetés a tapéta hordozó anyagára utal. A felszíni, látszó felületek kiváló minőségű papírból, vlies tapétából, vinilből, textilszálakból, természetes anyagokból, műbőrből készültek, üveggyöngyökkel, fém és effekt fóliák kivitelezésében. A mosható tapéta épületfizikai tulajdonságai mellett, romantikus dizájnnal is rendelkezik. Egyes tapéták még súrolható tulajdonságokkal is rendelkeznek. Tájékozódjon az üzleteinkben és a web oldalainkon.

 

A tapétázással kapcsolatos kérdése van?

Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot. Írjon az info@tapetacenter.hu címünkre és a lehető leggyorsabban válaszolunk.  
Beszélhet velünk az üzletben, vagy a +361 788 5095 telefonszámon. 
Nyitva tartás: 09:00 - 18:00  hétfőtől péntekig. Szombaton: 09:00 - 13.00-ig

 

Keresse üzleteinket a Budapest több pontján!

 

Tapétázási tanácsadó: Mészáros Árpád ügyvezető, Hajlék-2000 Kft.

 

„MINDENÜNK A TAPÉTA”