tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

Versace 1 - Sheer luxus

A gyönyörű nyomatok, bőséges mennyiségű arany és exkluzív anyagok a hagyományos Versace védjegyek, hiszen a szinte emblematikus klasszikus dekorációk "Greek Key" és "Barocco". A Versace új kollekciója kiterjedt tapétákat is magában magában az olasz luxuscímkének megfelelően fényes színekben, értékes anyagokban, aranyban és ezüstben rejlő fényű, neoklasszikus stílusát. A divat és design tökéletes szintézise - és kétségtelenül "Versace által tervezett és gyártott"gyönyörűségek.

Barokk virágok


A díszes acanthus minták és a varázslatos, virágzó tapéta minták a Versace ikonográfia egyik központi motívuma. A mély fekete, arany, krém és ezüstszürke női alakzatok sugárzozzák a márka számára jellemző eleganciát és érzékiséget.


Görög minta:

A tiszta, egyenes vonalú görbék ("görög kulcs") a férfi személyét testesíti meg a Versace-nál. A szatén háttérképek nagy formátumú és arany, ezüst, mély fekete és krém színekben elhelyezett, összehúzó tónus, hangulata extravagáns, nagyszerű expresszivitást eredményez.


Barokk és Csíkos:


Az ínycsiklandozó arabeszkek a szaténszőnyeg csillogó díszeivel dúsított krokodilos megjelenésű dombornyomott talajon csillognak. A hagyományos barokk díszek fényes sárga és aranyszínűek, erőteljes mély fekete, bordó vörös és királykék.


A Herald


Versace ismétlődő témája a barokk motívumok újraértelmezése. Itt a rózsaszín virágos tekercsek, melyek a francia királyok címerében a virágokra emlékeznek, arany, fehér, krém, kék és ezüst strukturált nyomatokkal állnak elő. A Versailles-nak egy elegáns kínálata az otthoni környezetben.


Krémes barokk:


Fényes virágos tekercsek és hangos tónusú csíkok egy gyönyörű szatén szerkezeti mixben - az elegáns díszek sugározzák a női kifinomultságot. A krém és a réz árnyalatai, finom csillogó gyöngyházzal, a krémes barokk könnyű szívét a falakra idézi.

Tapéta katalógus: Versace Home
Tapéta gyár: AS Création
Anyag: Nem szőtt, vliles tapéta
Időtartam: 2018
A tapéták száma: 69 féle tapéta és 11 szegély.
Forgalmazó: www.tapetacentrum.hu , www.tapetcenter.hu , www.tapetauzlet.hu

Tanácsadó: Mészáros Árpád Tel: +361 788595