tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

Cristiana Masi – az olasz Parato tapétamárka vezető tervezője

masi

Cristiana Masi egyben építész, tapétadizájner és a Parato tapétagyár összes kollekciójának fő tervezője.


Természetesen munkája során rendelkezésére áll egy teljes szakképzett csapat, akik irányítása alatt dolgoznak. Ennek a „Szupercsapatnak” köszönhető, hogy a Parato illetve a Cristiana Masi név is egyet jelent a megtestesült klasszikus olasz eleganciával és a minőséggel is egyaránt.

Cristiana összes mintaterve tökéletesen ötvözi a tradicionális olasz motívumokat, illetve a kortárs, modern művészet elemeit is. Munkái könnyen megkülönböztethetők bármely más vállalat termékétől, hiszen ez a kifinomult precizitás és báj csak az ő stílusára jellemző.

CM1

Cristiana a tapéták készítésének minden fázisából kiveszi részét, a gondolat megszületésétől a kész tekercsekig illetve katalógusokig. Jelen van akkor is, amikor kész tervei rákerülnek a gyárban a tapétahordozóra, illetve a szinezés, festés folyamatai során is.

A Parato márka célja az, hogy a kész termékekben mindenki örömét lelje, azok megfeleljenek a magas elvárásoknak. Éppen ezért a gyártás folyamata egy igen komolyan, lépésről lépésre megszervezett jól működő folyamat.

A Parato kemény munkája megtérülni látszik, hiszen kollekcióik, termékeik világszerte népszerűek, kedveltek. Válogasson ön is a csodálatos, Olaszország gyönyörű tájait, hangulatát idéző tapéták közül!

selectwallpaper_cristianamasi_cristianamasitheodora7006_14900120147000roomset

Parato olasz tapéták