tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

A Tapétacentrum Budapest szeretettel köszönti weboldalán!

Hilda Üzletvezető
Hilda Üzletvezető

Válasszon az Ön számára kedves tapétákból, öntapadós fóliákból, poszterekből, bordűrökből. Látogasson meg bennünket üzletünkben vagy kérjen tőlünk árajánlatot.

Amennyiben nem tud eljönni üzletünkbe vásárolni, akkor látogassa meg webáruházainkat, ahol belföldről és külföldről egyaránt tud vásárolni.
(A webáruházban látható kedvezményes ár, kizárólag a webáruházban történő vásárlásokra vonatkozik!)

Tartalmas válogatást kívánunk.

Tapétacentrum:1081 Budapest, Kiss József u. 16.(Szilágyi utca 1/a felőli bejárat. Az M4 metró II. János Pál pápa téri megállójától 200 méterre, a Blaha Lujza téri metrótól 5 percre.)Telefon: +36-1-303-90-52

Őszi tapéta akció! (Kattintson a részletekért!), Ünnepi nyitvatartásunk, Megrendelési határidők!

Versace Home

A Versace Home exkluzív tapéták óriási választékban.2016 végén megjelent a Versace második tapétakatalógusa is. Gyönyörű barokk minták, fényűző arany divatos bordó, kék és fekete színekkel társítva. Ezek igazi exkluzív luxus tapéták.

Versace tapéták
Versace 2 tapéták
Új olasz tapéták érkeztek!

Legújabb olasz Parato katalógusainkban a hagyományos klasszikus minták és modern, különleges felületek egyaránt megtalálhatóak. Az új tapéták textilhatású felülete mosható, súrolható, napfényálló. Sokáig dísze lehet otthonának, irodájának.

Domina olasz tapéták

Domina tapétakatalógus

A Domina olasz tapétakatalógus a Parato olasz tapétagyár legújabb 2017-es kollekciója.Megnézem

A Domina olasz tapétakatalógus a Parato olasz tapétagyár legújabb 2017-es kollekciója. Cristiana Masi tapéta dizájner gyönyörű tapéta mintáival és színeivel kedveskedik a tapétázóknak. A tapéták anyaga a legmodernebb egészségtudatos és környezettudatos vlies anyagból készült, ami gyönyörű mintáival és színeivel kedveskedik a tapétázóknak. Az olasz reneszánsz minták keverednek a modern ember vidám életérzésével.

Penelope tapéták

Penelope tapétakatalógus

Különösen szép, olasz Parato tapéták Cristiana Masi vezető designer ajánlásával.Megnézem

Különösen szép, olasz Parato tapéták Cristiana Masi vezető designer ajánlásával. Romantikus minták, kiváló minőség, mosható, súrolható felülettel. Rendkívüli kreativítás, exkluzív megjelenés, erotikus tapéta életérzéssel. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a szépet, a minőséget és örömét leli a belső kellemes környezet kialakításában, olaszos életérzéssel.

Fibra olasz tapéták

Fibra tapétakatalógus

Egy igazi MADE IN ITALY tapéta katalógus a 2017-es év Frankfurti Heimtextil világkiállítás nagy dobása.Megnézem

Egy igazi MADE IN ITALY tapéta katalógus a 2017-es év Frankfurti Heimtextil világkiállítás nagy dobása. Kitünő minőség, mosható, súrolható felület, vlies tapéta anyagra építve. Az Európai versace tapétaminták eklektikusan keverednek az arabeszk minták sokszínűségével. A tapétaminták gazdagsága, minősége és szépsége vetekszik a XVIII. század nagy francia uralkodóinak falburkolataival. Az arany, a bíbor, a drapp és a barna színek nagy mintákkal és az arany csillogásával különleges élményt nyújtanak. Ez egy modern, eklektikus tapétagyűjtemény Cristiana Masi designer ajánlásával.

Blooming Garden olasz tapéták

Blooming Garden olasz tapétakatalógus

A Provance-i tapéta minták keverednek az olaszos eleganciával.Megnézem

A Provance-i tapéta minták keverednek az olaszos eleganciával. Az anyaga korszerű non-woven, gyapjúrostos, vlies tapéta. Klasszikus kisvirágos minták a 0,6 centiméter mérettől, a 40 centiméter hosszúságig. A kispöttyös, csíkos, kockás tapéta minták különös gonddal tervezve, zabálnivaló kivitelben. Gyönyörű bordűrök, apró kisminták, barokkos életérzés XXI. századi tapéta minőségben. Ezek igazi Cristiana Masi tapéták, az olasz Parato gyár kivitelezésében.

Theodora olasz tapéták

Theodora olasz tapéták

Theodora olasz tapétakatalógus a mérsékelt exluzivítás és luxus megtestesítője.Megnézem

Theodora olasz tapétakatalógus a mérsékelt exluzivítás és luxus megtestesítője. A Theodora katalógusban az olasz barokk és a romantikus minták találhatók a hozzájuk illő csíkos és egyszínű kiegészítőkkel. A bordó az arany a zöld, barna színek különleges mintáikkal rabul ejtik a szobában tartózkodókat. Theodora császárnő XXI.sz-i eklektikus palotáinak, a hálószobáknak, lakásoknak szépsége lehet. Ajánljuk szállodákba, hotelekbe, irodákba, mivel a felülete mosható és színtartó. Anyaga vlies tapéta.

Mirtilla olasz tapéták

Mirtilla tapétakatalógus

Christiana Masi designer gyönyörű tapéta katalógusa 2017-ben a Heim Textil világkiállításon jelent meg Frankfurtban.Megnézem

Christiana Masi designer gyönyörű tapéta katalógusa 2017-ben a Heim Textil világkiállításon jelent meg Frankfurtban. Finom francia, olasz, Versace-i tapéta minták, romantikus, empir, barokk elemek keverednek a XXI. század érzelmeivel. Különös finom, lágy színek, drappok és barnák. Nőies barokk, rokokó tapéta megoldások az eklektikával keveredve. Felülete mosható, súrolható, nagy kopásállóságú tapéta kiválóság.

Önnek öntapadós tapétára van szüksége? Már 1 métert is levágunk Önnek!


A d-c-fix , Alkor DecoDesign, Gekkofix öntapadós tapéta (falmatrica) a fix megoldás!Válassza Ön is lakásába kiváló minőségű (45 cm - 67,5 cm -90 cm) szélességű öntapadós tapétáinkat!A lakása bármelyik helyiségében felhasználható, legyen az előszoba, konyha, fürdőszoba , WC, nappali, lakószoba vagy hálószoba.Közületeknek, vállalatoknak, színházaknak és dekoratőröknek különleges tapéták széles választékát kínáljuk.

Öntapadós fólia kínálatunk itt tekinthető meg.

 

Az öntapadós tapéta, öntapadós fólia felragasztása során, ha jól végezzük a munkánkat, akkor alig keletkezik hólyag vagy gyűrődés. Ennek elérése érdekében a hátoldalon levő papírt a felragasztás közben fokozatosan 15-20 centiméterenként húzzuk le. Ha ennek ellenére mégis keletkeznek apró hólyagok, akkor ezeket egy varrótűvel kiszúrjuk, az alatta lévő levegőt pedig kinyomhatjuk.

 

Skandináv, Svéd tapéták. Mr Perswall poszterek.

 

Európa legszínesebb lakáskultúrája a skandináv-svéd országokban található. A letisztult, gazdag formavilág, a kiemelkedő minőség teszi a skandináv tapétákat egyedülállóvá. A svéd designerek Sven Marcelius és a többi design ikon által megálmodott tapéták békét, harmóniát, letisztultságot és skandináv derűt sugároznak. A tapéták anyaga egészségtudatos és környezet tudatos vlies növényi rost tartalmű anyagból készülnek. A tapéták mérete 0.53x 10.05 méter. Tekintse meg és vásárolja a skandináv tapétakínálatunkat kedvére, az ECO, a BORASTAPETER és a Mr. Perswall gyártók termékeit.

Olasz Design tapéták.

 

Az olaszországi tapétagyártás 150 évre tekint vissza. Az elmúlt évezredek kultúrája, építészete, festőművészete, életérzése visszaköszön az olasz tapéták dizájnjában is. A Parato és CRISTIANA MASI tapéták kiváló minőségben jelenítik meg Itália kedvességét, érzelemvilágát, melegségét és kifinomultságát. Cégünk közvetlenül a Parato tapétagyárból hozza hetente az olasz tapétákat a magyarországi felhasználóknak, szállodáknak, hoteleknek, munkahelyeknek, irodáknak és hálószobákba. Tekintse meg olasz tapétáinkat!

5 nyelven is egy nyelvet beszélünk!

Kollégáink a magyaron kívül még angol, orosz, román és szlovák nyelven is tájékoztatják kedves vásárlóinkat

We will help you to choose from the wallpapers. Our colleague speaks English. We will help you to choose from the wallpapers.

Please call Ilona Nagy Mészárosné at +36 30 979 8234 or send an e-mail at tapeta@tapetacentrum.hu

Vorbim limba romănă şi aşa putem ajuta la cumpărare. Vorbim limba romănă şi aşa putem ajuta la cumpărare.

Căutati pe Éva Zámbler prin telefon: +36 30 894 3131 şi prin E-mail: tapeta@tapetacenter.hu

Naša koleginka ovláda slovenčinu, kontaktujte s ňou , keby ste mali niaké otázky ohľadom našich tapiet. Naša koleginka ovláda slovenčinu, kontaktujte s ňou , keby ste mali niaké otázky ohľadom našich tapiet.

Zavolajte Sabinu Bastrnákovú na tel.čísle: +42 1 904 272 980 /po-pi:12.00-18.00 a so:8.00-12.00/ alebo napíšte jej mail na adresu: sabina@sabyt.com

Наш сотрудник говорит по – русски. Мы поможем Вам в выборе обоев. Наш сотрудник говорит по – русски. Мы поможем Вам в выборе обоев.

Позвоните Илоне Надь Месарошнэ по телефону : +36 30 9798 234 , или напишите и – мэйл по tapeta@tapetacentrum.hu