tapetawebaruhaz

TAPÉTAWEBÁRUHÁZ

Tapéták, poszterek, bordűrök.

LÁSSUK
posztertapeta

POSZTERTAPÉTA WEBÁRUHÁZ

Poszterek széles választékban.

LÁSSUK
ontapados-tapeta

ÖNTAPADÓS WEBÁRUHÁZ

Öntapadós fóliák, üvegtapéták.

LÁSSUK
tapetabolt

TAPÉTABOLT WEBÁRUHÁZ

A legújabb webáruházunk.

LÁSSUK

...működik a tapéta kereső?

Hogyan működik a tapéta kereső |Tapétacentrum | Tapéta bolt Budapest szívében. segítség

A tapétakereső segítségével egyszerűen tud szín, minta, típus vagy akár cikkszám valamint katalógus név alapján is keresni. A program lehetőséget biztosít az Ön számára az összetett kereséshez, melyben egyszerre akár több szín kombinálásával is kereshet.

"Amennyiben Ön például kék és fehér csíkos tapétát szeretne keresni, csak válassza ki a két színt valamint a "csíkos" mintázatot.

 

Tapétakereső

A tapétakereső használata nagyon egyszerű! Válassza ki a keresendő szín, minta, típus, vagy a hordozó felület valamelyikét, vagy azok kombinációit és máris megjelenik a keresés eredménye. A szöveges beviteli mezőbe írjon be konkrét cikkszámot vagy kifejezést (pl. piros csíkos tapéta) és kattintson a KERESÉS gombra!

A tapéták besorolásakor a főbb alapvető színek alapján kategorizáljuk azokat, ezért elképzelhető, hogy bár található minimálisan valamely színből az adott terméken, de a keresési eredmények közt az nem jelenik meg.

A minta kiválasztásánál próbáljon ki több lehetőséget, mert lehetséges, hogy az a minta amelyet Ön absztraktnak ítél, modern vagy éppen design besorolású.

A termék típusánál megadhatja, ha csak pl. bordűröket vagy posztereket szeretné látni.

Nagyon speciális keresések esetén előfordulhat, hogy nem találja meg a kívánt tapétát, ilyenkor próbálkozzon kevesebb paraméter megadásával, a jobb eredmény érdekében.

Bővített keresés: bővített keresés

A bővített keresés feliratra kattintva további lehetőségek közül választhat. Megadhatja mely gyártó termékei között szeretne keresni, valamint a katalógus, kategóriabesorolás és a tapétán szereplő jelölések (tulajdonságok) alapján is kereshet.

Tapétakeresőnk folyamatos feltöltés alatt van, nézzen vissza máskor is!